Aksu Belediyesi'nden ata sporuna tam destek

Belediye Basın Bülteni

Aksu Belediyesi ata sporu yağlı güreşe verdiği desteği bir kez daha gösterdi. Güreş sahasında antrenman yapan pehlivanların her türlü ihtiyacını karşılayan Aksu Belediyesi, moral ve motivasyon için de güreşçiler için mangal partisi düzenledi. Başkan İsa Yıldırım, pehlivanlar için mangal başına geçti.

Aksu-Belediyesinden-ata-sporuna-tam-destek_7337e6dc-37ea-43b8-9a0b-3d76a6d637f8.webp

Aksu Belediyesi Güreş Sahasında turnuvalara hazırlanan pehlivanların her türlü ihtiyacı Aksu Belediyesi’nce karşılanıyor. Antrenörlüğünü Aksulu pehlivan Hasan Borucu’ nun yaptığı yaklaşık 20 pehlivan güreşlere günde çift idman ile hazırlanıyor. Güreşçilerin moral ve motivasyon içerisinde turnuvalara hazırlanması için de üzerine düşeni yapan Aksu Belediyesi, pehlivanlar için antrenman sahasında mangal partisi düzenledi.

DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, güreşçileri ziyaret ederek mangal başına geçti. Belediye olarak, Aksulu pehlivanlar için tüm imkânları seferber ettiklerini ifade eden Başkan Yıldırım, “Hizmet atağını başlattığımız ilçemizde sporu da ihmal etmiyoruz. Ata sporumuzu destekliyoruz, desteklemeye de devam edeceğiz. Turnuvalarda Aksu’yu en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz” dedi.

GÜREŞÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Güreşçilerin antrenmanlarını sık sık ziyaret eden Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik de, “Göreve gelir gelmez ilk iş güreş sahamızdaki aksaklıkları giderdik. Eksik ne varsa kısa sürede temin ederek sahamızı antrenman yapılır hale getirdik. Sporcularımızın ilçemizin adını başarılarıyla duyurmaları için üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz, bundan sonra da güreşçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

KARŞILIĞINI MADALYA İLE VERECEĞİZ

Aksulu güreşçilerin turnuvalara iddialı bir şekilde hazırlandıklarını söyleyen antrenör Hasan Borucu ise “Belediye Başkanımız İsa Yıldırım’a güreşe verdiği destek için çok teşekkür ediyoruz. Bize verilen desteğin karşılığını önümüzdeki hafta Gazipaşa’da düzenlenecek yağlı güreşlerde madalyalar kazanarak vereceğiz” dedi. 2022 yılı Kırkpınar Başpehlivanı Mustafa Taş da, antrenman alanına gelerek, Aksulu güreşçilere başarılar diledi. (Aksu Belediyesi Basın Bülteni)


  • Yayımlanma Tarihi: 16 Mayıs, 2024 12:58
  • Güncellenme Tarihi: 16 Mayıs, 2024 14:09