Transferler tamam, anlaşma bekleniyor

Gözde Dolayman

Vodafone Sultanlar Ligi 2024-205 sezonu için 4 oyuncusuyla sözleşme yenileyen, 4 yabancı voleybolcuyu da renklerine bağlayan Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop transferi büyük ölçüde tamamladı. Muratpaşa Belediyesi ile Sigorta Shop’un gelecek sezon için tekrar anlaşmaları bekleniyor

Transferler-tamam-anlasma-bekleniyor_8f4d5339-bd88-4167-8ae1-13ed72118439.webp

Geçtiğimiz sezon ilk kez mücadele ettiği Vodafone Sultanlar Ligi’ni 8’inci sırada tamamlayan Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop, 2024-2025 sezonu hazırlıklarını sürdürüyor. Muratpaşa Belediyesi ile Sigorta Shop arasında daha önce yapılan 2 yıllık işbirliği anlaşması, önümüzdeki yıl için henüz resmi anlaşma gerçekleşmedi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, daha önce yaptığı açıklamada, maliyetlerin çok arttığını belirterek sponsor desteği talebinde bulunmuştu.

İman Ndaye


SADECE 4 OYUNCUYLA DEVAM

İki kurum arasında henüz anlaşma gerçekleşmezken, Sigorta Shop yönetimi transferleri büyük oranda tamamladı. Geçtiğimiz sezonun takımından sadece Hande Korkut, Micaya White, Derya Çayırgan ve Burcu Yönder ile sözleşme yenileyen yönetim, diğer oyuncularla yol ayrımına gitti. Takım kaptanı Aslıhan Kılıç Galatasaray’a giderken, Stephanie Samedy Japonya’ya, Anastasia Guerra ülkesi İtalya’ya transfer oldu. Ceren Karagöl ve Merve İzbilir ile de yeni anlaşma yapılmadı.

Eline Rodrigues


DIŞ TRANSFER TAMAM GİBİ

Bu arada dış transfere yönelen Sigorta Shop, “Yeni Markova” olarak bilinen Julia Sangiacomo ile sözleşme imzaladı. 22 yaşındaki oyuncu da, tıpkı Marina Markova gibi Kolej Ligi’nden Türkiye’ye geldi. 2 yıldır Kore Süper Ligi’nde oynayan pasör çaprazı Yaasmeen Bedart Ghandi’yi renklerine bağlayan yönetim, Brezilya Süper Ligi ekiplerinden Fulumines’te ve Arjantin Milli Takımı’nda forma giyen Elina Rodriguez’i de bünyesine kattı. Fransa Milli Takımı’nda da forma giyen 21 yaşındaki İman Ndaye’ye ile 2 yıllık anlaşmaya varan ekip, genç ve milli oyuncuları tercih etmesi ile dikkat çekti.

Haber: Gözde Dolayman

Yaasmeen Bedart Ghandi


  • Yayımlanma Tarihi: 01 Mayıs, 2024 15:24