Toptancı Hal esnafı sandığa gidiyor

Görkem Dellal

Antalya Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği, genel kurula gidiyor. 2 Mayıs Perşembe günü yapılacak seçim öncesi mevcut başkan Hasan Ali Yılmaz ile eski başkanlardan Nevzat Akcan adaylıklarını açıkladı.

Toptanci-Hal-esnafi-sandiga-gidiyor_0edb452a-4c43-4408-b92d-49a7efdb78d9.webp

Antalya Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği 2 Mayıs Perşembe günü genel kurula gidiyor. Bünyesinde 141 hal esnafının olduğu dernekte, mevcut başkan Hasan Ali Yılmaz ile önceki dönem dernek başkanları Nevzat Akcan aday olduklarını açıkladı. Genel kurul, 2 Mayıs Perşembe günü Toptancı Hali’ndeki dernek binasında yapılacak. Seçimde çoğunluğun oyunu alacak isim de başkanlığa geçecek.

YILMAZ: KAZANAN BİZ OLACAĞIZ

Antalya Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği mevcut başkanı ve adayı Hasan Ali Yılmaz, seçimin kazananının kendileri olacağını iddia etti. Birlik ve beraberlik içerisinde 2 Mayıs Perşembe günü yapacakları genel kurulu kazanacaklarını belirten Yılmaz, “Seçimin kazananı biz olacağız. Bundan şüphem yok. Kendimizi şimdiden 3’üncü döneme hazır hissediyoruz” şeklinde konuştu.

AKCAN: ESNAF BİZİ İSTİYOR

Önceki dönem dernek başkanı ve aday Nevzat Akcan ise, Antalya ekonomisinde büyük yeri olan Toptancı Hali’nin birçok sorunları olduğunu belirterek, “Bizim başkanlığımız döneminde bu sorunları çözüyorduk. Ancak bir bayrak yarışı yaşandı. Gelinen süreçte sorunlar tekrar baş gösterdi. Esnafımızdan gelen talep doğrultusunda tekrar bu göreve talip olduk. Tüm esnafımızı 2 Mayıs Perşembe günü sandık başına bekliyoruz” diye konuştu.

Haber: Görkem Dellal


  • Yayımlanma Tarihi: 30 Nisan, 2024 15:14
  • Güncellenme Tarihi: 03 Mayıs, 2024 15:57